Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BUREAUET – Hvem er vi

Indehaver, redaktør og rådgiver
Torben Elsig-Pedersen,har en fortid som redaktionsleder og redaktør hos Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, Efterskoleforeningen og Frie Skolers Lærerforening. Han er fortsat ansvarshavende redaktør på bladet Efterskolen og har i mere end tyve år skrevet for dagblade og magasiner, fungeret som kommunikationsrådgiver og presseansvarlig ved større begivenheder. Torben er medforfatter til bogen På vej på efterskole. Han har i gennem en længere årrække været formand for en folkeskole og er nu politisk aktiv i Vejle Byråd.
Torben arbejder med analyse og strategi og kaster sig gerne ud i en workshop sammen med kunderne for at finde ind til værdier, kendetegn, potentialer og de unikke budskaber, der skal bære markedsføring og pressestrategi igennem. Torben er desuden uddannet coach, har en diplomlederuddannelse og arbejder derfor også med at forene de ydre budskaber og performance med virksomhedens grundlæggende værdier og med at skabe ejerskab til strategierne blandt medarbejderne.


Journalist
Svend Krogsgaard Jensen, uddannet journalist og lærer. Svend har en fortid som folkeskolelærer og skoleleder i Aarhus, inden han kastede sig ud i journalistikken.


Grafisk Designer 
Kim Jønsson sørger for at det hele tager sig smukt ud og budskaber kommunikeres stilsikkert.

 

Elsigs arbejder bl.a. med: